Websiteniz ve Blogunuz İçin 7 Adet Facebook Eklentisi ve Aracı

Facebook Eklentileri


Bildiğiniz üzere facebook sitesi internet denilen pastanın büyük dilimlerinden biri haline geldi. Şuan itibariyle aktif olarak 500 milyon kullanıcısı bulunmakta ve her geçen günde bu sayı artmakta. Bizde bu kullanıcı sayısını kendi yararımıza kullanabilmeliyiz. Bu yüzden kendi blogumuzda yada website facebook araçları kullanarak trafiğimizi arttırabiliriz. Unutmamak gerekiyor ne kadar trafik o kadar kazanç..

Kişisel Profil Widgetleri


Profil Eklentisi


Bu widget ile kendinize bir ufak bir facebook sayfası oluşturarak ,kişisel bilgilerinizi ve resimlerini paylaşabiliyorsunuz. Bildiğiniz üzere bir blog ve websitesi için ''hakkında'' sayfası oluşturmak trafik için önem taşımaktadır. Bu eklentiyi bu sayfa için kullanabilirsiniz.


Photo Eklentisi


Bu eklenti size facebook fotoğraflarınızı sitenizde paylaşma imkanı sunuyor. İsteğe bağlı olarak dikey yatay yada sütunlar oluşturarak yapabilirsiniz.



Fan Sayfası


Sizin için ufak bir fan kısmı oluşturarak hayranlarınızı diğer kullanıcılara gösterebilirsiniz.

Paylaş Butonu


En verimli olan eklentide bu olsa gerek... Sitenizdeki beğenilen konuların kullanıcılar tarafından facebookta paylaşılması sağlar.

Fan Kutusu


Sitenizin fan kitlesini oluşturabileceğiniz bir eklenti.

Sayfa Yayınlama Eklentisi

Sitenizde daha önceden facebooktan kurmuş olduğunuz sayfayı yayınlamanıza yarar


Twitter Bağlantısı


Twitter'a facebook sayfanızla bağlanmanız için süper bir eklentidir. Böylece facebookta paylaştığınız birşey direk twitter'a aktarılarak hayranlarınız tarafından takip edilmenize olanak sunar.

0 yorum:

Yorum Gönder